T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
SAKARYA / ADAPAZARI - Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası Meslekî ve Teknik Anadolu Lisesi

İL MİLLİ AĞİTİM MÜDÜRÜMÜZ ŞAMPİYONLARI KABUL ETTİ

Sivas İl Millî Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen SİRO Robot Yarışması'nda Yapay Zekâ Dalında Birincilik Ödülü kazanan okulumuz öğrencilerini danışman öğretmenleriyle birlikte İl Milli Eğitim Ebubekir Sıddık Savaşçı'yı ziyaret etti.

Uluslararası yarışmaya basit bir kan testinden, kişilerin şeker (diyabet) hastası olup olmadığını belirleyen yapay zekâ uygulaması projesi ile katılan Bilişim Teknolojileri alanı öğrencilerimizin başarısıyla büyük gurur duyduğunu belirten İl Millî Eğitim Müdürümüz Ebubekir Sıddık Savaşçı, bilim insanı olma yolunda gelecek vaat eden öğrencilerimizi ve onlara destek veren öğretmenlerimizi, okul yöneticilerini tebrik etti.

06-06-202206-06-202206-06-2022

Yayın: 06.06.2022 - Güncelleme: 06.06.2022 15:10 - Görüntülenme: 406